Parket en laminaat

Vloeren in hout, voor elk wat wils

Laminaat

Tilborghs Hout en Interieur is een officiële verdeler van Quick-Step. Met het Uniclic-systeem is uw laminaatvloer installeren nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij bieden laminaat aan dat past bij iedere persoonlijkheid. U heeft een ruime keuze aan decors, kleuren, plankgroottes en uitvoeringen.

 

Parket: meerlaags en massief

Kiezen voor een meerlaags parket is kiezen voor een ademende en stabielere vloer. Deze vloer bestaat uit een stabiliserende drager en een massieve toplaag uit verschillende diktes en types. Bent u op zoek naar een parket in combinatie met vloerverwarming? Dan maakt u met een meerlaags parket de juiste keuze.

Onze meest gevraagde toplagen:

  • eikenhout van 2 tot 4 mm dikte
  • fineerhout van 0,6 mm dikte (nieuw!)

Ook voor massief parket kunt u bij ons terecht. Dit parket is beschikbaar in verschillende houtsoorten, kwaliteiten en sorteringen, zowel onbehandeld als behandeld.


Contacteer ons steeds vrijblijvend voor onze prijzen.

Bekijk onze realisaties

Parky parket

Parky is een meerlagig parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Parky houten vloeren zijn even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Parky fineerparket is echt hout, geen imitatieprint. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout.

Vinyl en visgraatparket

Tilborghs Hout & Interieur is ook een officiële verdeler van Floorify vloeren, waaronder vinyl en visgraatparket. Kiest u voor vinyl, dan gaat u voor absoluut onderhoudsgemak en bepaalt u de look van uw vloer: beton, terrazzo of liever parket? 

Visgraat creëert dan weer meteen warmte en gezelligheid in huis, inclusief die luxe uitstraling. Benieuwd naar het aanbod van beide vloeren? Dat kan u hier bekijken.


Bezoek onze showroom met een ruim aanbod aan parket en laminaat.