Tilborghs Hout en Interieur

Over ons

Hout en interieur op maat

Tilborghs Hout en Interieur is een houthandel die bestaat sinds 1926. Tien jaar geleden ontgroeiden we centrum Kalmthout en verhuisden we naar het industrieterrein Bosduin in Kalmthout, Onderzeel 7. Vandaag zetten we realisaties neer in meer dan 40 steden. Onze klanten zijn onder meer particulieren, op zoek naar een nieuw idee voor thuis. Maar ook projectontwikkelaars en schrijnwerkers vinden hun weg naar Onderzeel.

Onze 15 medewerkers zoeken voor je naar dé oplossing op het gebied van hout en interieur. Constructies, profileringen, binnendeuren, kasten en parket zijn slechts een paar voorbeelden van ons maatwerk.

 

Flexibel, kwalitatief en een uitstekende klantendienst

Als familiebedrijf zijn wij heel flexibel, wat nodig is om kwalitatief maatwerk te leveren. We staan bekend om onze klantenservice: professioneel, persoonlijk en proactief. Wij bieden een luisterend oor, iemand die tijd voor je maakt en met je meedenkt. Elk product dat we leveren is een product op maat. Professionals en creatieve doe-het-zelvers komen bij ons geregeld over de vloer. Zelf niet zo handig? Dan helpen we je graag verder met advies op maat. Indien je dat wenst, raden we onze vakmensen of schrijnwerkers uit ons netwerk aan voor jouw project.

 

Bijna 100 jaar ervaring in de stiel

Door onze jarenlange samenwerking met vaste en betrouwbare leveranciers kennen onze medewerkers de materialen door en door. Onze vakmensen helpen je graag bij het uitwerken van jouw idee of project op een elegante én praktische manier.

 

1000 m² interieurinspiratie

In 2020 vernieuwde Tilborghs hun grote showroom: 1000m² aan gezelligheid en kwaliteit. Zo kwam er meer ruimte voor de nieuwste trends in interieur. Wist je dat je bijna 90 verschillende modellen van deuren kan testen? Je vindt er ook de uitgebreide collectie parketten. Beneden kan je terecht voor je kastwerk op maat en vind je er alle info rond hout, vinyl en laminaat.

Ben je op zoek zijn naar een nieuwe stijl voor je interieur? We werken nauw samen met externe interieurarchitecten die je helpen met een knappe en passende finishing touch.

Outdoor collectie

Niet alleen je interieur aan de binnenkant kan je met Tilborghs opfrissen. Ook voor je terras, je gevelbekleding en je dak vind je hier de nodige materialen en het gepaste advies.

 

Unieke bouwpakketten voor maatkasten

Een unieke dienst die we aanbieden zijn onze maatkasten in bouwpakket. Heb je een idee en de benodigde afmetingen van je ruimte en kast? Samen werken we een 3D-model uit en maken we een ontwerp met de juiste kwaliteit en stijl die je in gedachte hebt. In het bouwpakket zit een montagehandleiding en materialenlijst. De materialen zijn gelabeld voor een zorgeloze installatie. Wij leveren, jij monteert eenvoudig de maatkast en bespaart een hoop kosten en tijd! 

Je kan ook gewoon diverse houtsoorten en formaten via onze website online bestellen. Wij verzagen daarna het ganse pakket en leveren het bij je thuis.

Tilborghs Hout en Interieur. Jouw maatwerk in goede handen.