Tilborghs past vakmanschap toe op eigen showroom

Tilborghs past vakmanschap toe op eigen showroom

Tilborghs past vakmanschap toe op eigen showroom

Op 21 maart start de lente, maar in Kalmthout begint die dag ook een nieuw hoofdstuk bij Tilborghs Hout & Interieur. Dan opent de nieuwe showroom zijn deuren. Na 94 jaar in de sector waarvan de laatste 14 jaar in het industrieterrein Bosduin in Kalmthout, kijken we vooruit en blikken we terug.

1000 m² interieurinspiratie
Wanneer Petra, vrouw van eigenaar Patrick, terugdenkt aan de showroom in de voorbije jaren, merkt ze op dat de opfrisbeurt er niet zozeer kwam op vraag van de klanten. “Die waren tevreden over onze look & feel. Wijzelf echter voelden aan dat de zaak en de materialen aanwezig door de vele veranderingen in de sector niet mochten achterblijven.”

Zo gezegd, zo gedaan. Half oktober 2019 werd de eerste muur van de oude showroom afgebroken, vijf maanden later is de vernieuwde versie helemaal klaar. En de makeover mag er wezen: 1000m² aan gezelligheid en kwaliteit. De houthandel slash interieurzaak kan voortaan nog meer laten zien wat ze in huis hebben.

Zo is er meer ruimte voor de nieuwste trends in interieur, kan je bijna 90 verschillende modellen van deuren testen en de collectie parketten komen keuren. Vanaf nu wacht je ook uiterst comfortabel in de nieuwe zithoek en maak je je plannen concreet in een van de prachtige bureaus.

Beneden kan je terecht voor je kastwerk op maat en vind je er alle info rond hout, vinyl en laminaat.

Van alle markten thuis
Het verhaal van Tilborghs Hout & Interieur begon in 1926, vandaag zetten ze realisaties neer in meer dan 40 steden. “Onze klanten zijn onder meer particulieren, op zoek naar een nieuw idee voor thuis. Maar ook projectontwikkelaars en schrijnwerkers vinden hun weg naar Onderzeel.”

Niet alleen je interieur aan de binnenkant kan je met Tilborghs opfrissen. Ook voor je terras, je gevelbekleding en je dak vind je hier de nodige materialen en het gepaste advies.

Doe je het kastwerk liever zelf? Bestel je houtsoorten en formaten makkelijk met de juiste formulieren online. Tilborghs verzaagt daarna het ganse pakket en levert het in makkelijk transporteer- en monteerbare units bij je thuis.

Tilborghs Hout & Interieur denkt vooruit
Waarom mensen naar Tilborghs komen? Daarover moet Petra niet lang nadenken: “Vakmanschap is onze grootste troef. We buigen op bijna 100 jaar ervaring in de stiel. Bij ons is handenarbeid ook nog altijd zeer belangrijk. Je kan maar zoveel vervangen door machines.
Verder steken we tijd in onze klanten. Vaak stappen mensen hier binnen met een idee, maar hebben ze hulp nodig voor de uitwerking. Het is aan ons om met de juiste vragen tot de essentie te komen.”

Tilborghs denkt ook verder vooruit. Klanten die na de werken in huis eventueel op zoek zijn naar een nieuwe stijl, kunnen via de zaak samenwerken met externe interieurarchitecten. Zij zorgen voor een knappe en passende finishing touch.

De opendeurdag van 21 en 22 maart gaat niet langer door omwille van het coronavirus. In maart lopen onze speciale opendeuracties en -kortingen wel gewoon door. Volg onze kanalen voor meer info.

Tilborghs Hout en Interieur. Jouw maatwerk in goede handen.